Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Specialist Burgerzaken

Solliciteer uiterlijk woensdag 15 november
Overveen 32 uur 2.878 - 4.537 HBO

Wil jij in aanraking komen met alle aspecten binnen burgerzaken? En doe jij dit het liefst in een enthousiast team? Lees dan verder!

Wat ga je doen als Specialist Burgerzaken?

Als Specialist Burgerzaken werk je zelfstandig, zijn je werkzaamheden divers en ben je vraagbaak voor collega’s. Op het gebied van de BRP stel je (beleids-)regels en waardedocumenten op en voer je zelfevaluaties uit. Je voert complexe, specifieke mutaties en correcties uit, houd je bezig met gegevensverstrekking, ABR en zaken met betrekking tot de burgerlijke stand. Ook lever je een bijdrage aan de organisatie van de verkiezingen en vervang je indien nodig onze functioneel beheerder. Kortom, een functie met veel afwisseling!

Wie ben jij?

Je bent bekend met de processen van de burgerlijke stand. Ook heb jij recente kennis van de relevante wet- en regelgeving rondom de burgerlijke stand (o.a. IPR) en kan dit toepassen. Verder beschik jij over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante aanvullende diploma’s op het vakgebied;
  • Je beschikt over (ruime) relevante werkervaring bij een back-office burgerzaken/publiekszaken;
  • Je hebt affiniteit met het werken in een steeds veranderende omgeving (qua wet- en regelgeving) en in een digitale omgeving.

Hoe ziet team Burgerzaken er uit?

Wij bieden een uitdagende baan in een team van zo’n 20 ervaren en gemotiveerde medewerkers! Getalenteerde mensen met creativiteit, kennis en passie. Onze inwoners verwachten snel, adequaat en klantgericht geholpen te worden en dat levert jou een gevarieerde functie op. Met je collega’s van burgerzaken werk je aan een excellente dienstverlening binnen een veranderende en steeds complexere omgeving, waar óók zaken als identiteitsfraude en gegevensbeveiliging een rol spelen. Met elkaar slaagt team burgerzaken erin om alle veranderingen samen te laten gaan met aandacht voor het proces en het continu verhogen van het niveau van de dienstverlening.

Waarom werken bij Bloemendaal?

Bloemendaal is een prachtige groene gemeente met een nationaal park om de hoek en Haarlem en Amsterdam op een steenworp afstand. Verspreid over 5 kernen zijn de 23.000 inwoners van de gemeente altijd dichtbij. Samen met 200 collega’s werk je elke dag aan een fijne leefomgeving voor al die mensen. De sfeer tussen collega’s is open, creatief en collegiaal. Iedereen loopt bij elkaar naar binnen, want de communicatielijnen zijn kort. Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretaris alle medewerkers bijpraat. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. En ben jij jonger dan 35 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan de activiteiten die de Jonge Ambtenaren organiseren. Zo voel je je snel thuis bij Bloemendaal.

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie voor 32 uur per week;
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je worden ingeschaald in de aanloopschaal 8 (max € 4.052,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) dan wel functieschaal 9 (max € 4.537,- bruto bij een 36-urige werkweek);
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
  • Betaald ouderschapsverlof (13 weken) naast het wettelijk betaald ouderschapsverlof.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Erwin Schipper (Teammanager Burgerzaken) via 06-29157150.

Heb je interesse?

Solliciteren kan tot en met donderdag 5 oktober t.a.v. Erwin Schipper. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Erwin Schipper van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.