Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Gegevensbeheerder WOZ

Solliciteer uiterlijk woensdag 15 november
Overveen 32 uur 2.878 - 4.052

Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) voert de belastingheffing uit van de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. GBKZ is ondergebracht in de organisatie van de gemeente Bloemendaal. Als gevolg van automatisering, aansluiting op landelijke voorzieningen en maximale digitalisering van onze dienstverlening is de afdeling altijd in beweging. Bij het team Waarderen ontstaat een vacature voor Gegevensbeheerder WOZ. Word jij onze nieuwe collega?


Wat ga je doen?

Ook bij gemeenten wordt alles steeds meer datagedreven. Dit vraagt om goed gegevensmanagement en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Als Gegevensbeheerder WOZ richt je je op alle gegevens die de basis vormen voor de Waardering Onroerende Zaken (WOZ). De WOZ-waarde van een woning wordt gebruikt om de hoogte van enkele belastingen en heffingen te bepalen, zoals de onroerendezaakbelasting. Een belangrijke zaak dus voor alle woningeigenaren in onze gemeente.

Als Gegevensbeheerder WOZ verwerk, interpreteer en analyseer je gegevens over het Kadaster (BRK), over personen vanuit burgerzaken (BRP) en over objecten en adressen vanuit de basisadministratie adressen en gebouwen (BAG). Je zorgt ervoor dat alle informatie aanwezig is om de WOZ-beschikkingen op te stellen. Je zorgt ook voor de uitwisseling naar de Landelijke Voorziening WOZ en je bent het eerste aanspreekpunt over het beheer hiervan.

Dankzij jou zijn alle juiste gegevens tijdig én op de juiste plaats beschikbaar.

Hoe ziet het team eruit?

Je bent onderdeel van het team Waarderen, dat bestaat uit 5 taxateurs en een gegevensbeheerder (deze vacature). Team Waarderen is onderdeel van GBKZ met in totaal 18 medewerkers. 

Waar beschik je over?

Je bent analytisch, houdt van puzzelen met data, werkt nauwkeurig en kunt goed schakelen tussen diverse (belasting)systemen. Verder beschik je over:

  • Mbo-/hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt een relevante opleiding op het gebied van de wet WOZ/WOZ-medewerker en/of gemeentebelastingen, of je bent bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Praktijkervaring met de uitvoering van gemeentelijke WOZ-taken is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 32 uur per week;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van maximaal € 4.052 (functieschaal 8) bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
  • Hybride werken met een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis en een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag. De werktijden zijn flexibel.

Meer informatie?

Neem contact op met Victor Portanger, tel. 023-5225731, als je meer wilt weten over de functie.

Solliciteren?

Leuk! Solliciteren kan tot en met zondag 22 oktober. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben bereikt, sluiten we de vacature. Wacht dus niet lang met reageren. We kijken uit naar je reactie!


Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Victor Portanger van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.