Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Afstudeerstage Bedrijfskunde

Solliciteer uiterlijk vrijdag 1 december
Overveen 500

Wat ga je doen als afstudeerstagiair Bedrijfskunde?

Als afstudeerstagiair voer je een onderzoek uit voor team Groen en Reiniging. Team Groen en Reiniging is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeente. Dit varieert van de inzameling van huishoudelijk afval tot het strooien van de wegen bij gladheid. Zoek jij graag uit hoe processen precies lopen? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Tijdens jouw onderzoek ga je samen met collega’s aan de slag om werkprocessen binnen onze afdeling in kaart te brengen. Je krijgt de kans om diep in onze werkprocessen te duiken en inzicht te krijgen in hoe verschillende taken worden uitgevoerd. Je brengt deze processen in kaart en je maakt inzichtelijk hoe de processen precies verlopen. Vervolgens identificeer je waar de knelpunten zitten en welke processen we kunnen optimaliseren. Daarna zijn we vooral benieuwd naar jouw mening! Je geeft ons een advies op maat over mogelijke procesoptimalisaties. Met het resultaat van jouw stage wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en waar nodig verbeterd.

Hoe ziet een stageweek er uit?

Je bent baas over je eigen agenda. Gedurende de week heb je een moment om af te stemmen met je stagebegeleider. Maar met vragen tussendoor kan je ook altijd terecht. Verspreid over de week voer je gesprekken met verschillende collega’s om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens leg je deze vast in het procesprogramma van de gemeente en check je bij de betreffende collega of het proces zo klopt. Daarnaast heb je voldoende ruimte om aan jouw stageopdracht voor jouw opleiding te werken. In overleg met je collega’s voer je de gesprekken online of op kantoor. Ook het uitwerken kan zowel thuis als op kantoor, net hoe het uitkomt.

Naast jouw stagebegeleider staan collega’s ook altijd klaar om je te helpen als je ergens niet uitkomt. Je werkt vanuit meerdere locaties. De ene dag ga je naar het gemeentehuis in Bloemendaal en wil je graag geconcentreerd aan het werk? Dan is thuis werken ook mogelijk!

Wie ben je?

Jij bent nieuwsgierig, onderzoekend en communicatief. Je krijgt de ruimte om, onder goede begeleiding, zelfstandig jouw opdracht uit te voeren. Daarnaast ben je:

  • Student hbo in de richting van Bedrijfskunde of MER;
  • Je bent initiatiefrijk en je denkt vooruit;
  • Je werkt organisatorisch en planmatig.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende stage met goede begeleiding en in een leuk team! De stagevergoeding bedraagt € 500,-- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek. De stageperiode en het aantal uur per week worden in overleg bepaald.

Hoe ziet team Groen en Reiniging eruit?  

Je maakt onderdeel uit van het team Groen en Reiniging van de afdeling Beheer. Het team Groen en Reiniging bestaat uit een Beleidsmedewerker Reiniging, Beleidsuitvoerend medewerker Reiniging, de Beleidsmedewerker Groen, drie beleidsondersteunend medewerkers Groen, de Strandcoördinator en een administratief medewerker. Je werkt nauw samen met de collega’s van het team Weg en Water en Buitendienst. We hebben korte lijnen met het management en gemeentebestuur en werken in een informele sfeer. Kom jij ons team vanaf februari versterken?

Interesse?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteren kan tot en met 10 december 2023. Zodra wij een geschikte stagiair hebben gevonden, sluit de vacature. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken uit naar je reactie.

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy.

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Noor Wouterse van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.