Ga direct naar de content
Gemeente Heemstede

Medewerker Informatiebeheer

Solliciteer uiterlijk donderdag 14 december
Heemstede 24 uur 2.666 - 3.784

Ben jij klaar om de sprong te wagen in de digitale wereld van onze gemeenten? En zoek je afwisselend werk, waarbij het draait om documentatie, systemen en collega’s helpen? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wat ga je als Medewerker Informatiebeheer doen?

Als Medewerker Informatiebeheer stap je binnen in de digitale wereld bij de gemeenten Heemstede en Bloemendaal. Samen met je collega’s speel jij een belangrijke rol bij het veiligstellen en toegankelijk maken van waardevolle informatie. Je bent dagelijks bezig met het verwerken van in- en uitgaande post. Je zet deze documenten in onze digitale systemen. Zo zorg je ervoor dat belangrijke informatie binnen handbereik is, altijd en overal. Daarnaast ben je de helpende hand voor je collega’s uit de organisatie bij het ordenen van papier, informatie en digitale stukken. Je bent de drijvende kracht achter het zaakgericht werken, onze digitale dossiers en het archief. Word jij onze nieuwe collega?

‘’Als Medewerker Informatiebeheer lever je een bijdrage aan het op een juiste en accurate manier vastleggen van gegevens. Je komt te werken in een gezellig en betrokken team.’’ – Ellen (Team Informatiebeheer).

Met wie werk je samen?

Je werkt nauw samen met de collega’s van het team, de adviseurs archief en functioneel beheerders van het zaakgericht werken. Met veel enthousiasme en passie wordt gezamenlijk gewerkt aan het op orde houden van een gestructureerde en kwalitatieve opslag, beheer en verstrekking van documentaire informatie. Je treft elkaar vaak op kantoor wat de onderlinge lijnen kort houdt en een goede band creëert. In het team heerst een positieve werksfeer en waar voldoende ruimte is voor leren en elkaar helpen.

Wat vragen wij?

Je werkt nauwkeurig, klantgericht, en helpt anderen graag. Ook denk je graag mee over de doorontwikkeling van onze systemen. Daarnaast breng je mee:

  • Minimaal mbo 4-werk- en -denkniveau;
  • Een passie voor het organiseren en digitaliseren van informatie;
  • Je bent digitaal vaardig (scannen, registreren en opslaan);
  • Kennis van zaakgericht werken en dossiervorming is een pré.

 Wat bieden wij?

  • Een functie voor 24 uur per week (bij voorkeur 4 dagen van 6 uur, van maandag t/m donderdag);
  • Een arbeidsovereenkomst bij de gemeente Heemstede voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van maximaal € 3.784,- (functieschaal 7) bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten.

De gemeenten Heemstede en Bloemendaal werken samen op het gebied van Informatiebeheer en Archiefbeheer

Je zal werkzaamheden verrichten voor beide gemeenten. Dat maakt jouw werk nog meer afwisselend. Je werkt overwegend op het gemeentehuis van Heemstede.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Ellen van der Wal (Coördinator Informatiebeheer) op 023- 5485665.

Interesse?

Wat leuk! Solliciteren kan tot en met 12 december. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Heemstede

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.heemstede.nl/privacy.

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Ellen van der Wal van Gemeente Heemstede

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.