Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Medewerker administratie en ondersteuning (Gemeentelijke Muziekschool)

Solliciteer uiterlijk donderdag 18 april
Overveen 20 uur

De Gemeentelijke Muziekschool Jaap Prinsen verzorgt het muziekonderwijs voor de gemeente Bloemendaal. De muziekschool heeft, met 25 docenten, zich ten doel gesteld om leerlingen op te leiden tot zelfstandig functionerende muzikanten. Door een uitgebreid traject dat leerlingen vanaf hun vierde jaar kunnen doorlopen leren zij alle vaardigheden die nodig zijn om muziek een waardevolle aanvulling in hun leven te laten zijn en blijven. De opleiding bestaat niet alleen uit het leren beheersen van een instrument, maar vooral ook uit het samen musiceren.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker administratie en ondersteuning voor 20 uur per week.

Wat ga je doen?

De belangrijkste taken zijn de school- en leerlingenadministratie. Daarnaast doe je secretarieel werk zoals het beantwoorden van mails, het opnemen van de telefoon, het te woord staan van ouders, leerlingen en docenten, het maken van verslagen van docentenvergaderingen, en het beheren van de schoolagenda. Ook verricht je de facilitaire taken van de school.

Wat breng je mee?

Je kunt zelfstandig werken en ook goed in een team. Je bent enthousiast, flexibel en klantgericht en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen van de Muziekschool.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke functie met werkdagen van maandag t/m donderdag van 12 uur tot 17 uur Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris volgens schaal 6 (max.bruto € 3.323,-per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Dieuwertje Welschen telefoon 023 5277470 of per e-mail: d.welschen@bloemendaal.nl

Wil je reageren?

Wat leuk! Solliciteren kan tot en met zondag 25 februari 2024. In de week van 26 februari 2024 wordt een selectie gemaakt.

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Dieuwertje Welschen van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.