Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Vakspecialist Weg en Water

Solliciteer uiterlijk woensdag 3 april
Overveen 36 uur 3.317 - 4.752 MBO

Wil jij als civiel technicus aan de slag in een breed takenpakket in een organisatie met korte lijnen? En werk je graag in een enthousiast team in een prachtige gemeente? Dan is dit je kans!

Wat ga je doen als Vakspecialist Weg en Water?

Als Vakspecialist Weg en Water ben je verantwoordelijk voor de inspectie, het opstellen van onderhoudsplannen, de aanbesteding en de directievoering voor onze wegen, kunstwerken, riool- en drainagesystemen, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Een zeer breed takenpakket waarbij je alle ruimte krijgt in onze mooie gemeente! Je werkt nauw samen met projectleiders, aannemers en de collega’s van groen, civiel en water.

Je voert inspecties en inventarisaties uit en adviseert over de beheermaatregelen. Op interactieve wijze en in overleg met bewoners ontwerp je onderhouds- en (re)constructiewerken. Ook ontwerp je verkeerstechnische oplossingen. Bij de ontwerpen stel je bestekken, werkomschrijvingen, begrotingen en tekeningen op. Je bent verantwoordelijkheid voor de directievoering en coördinatie voor onderhouds- en (re)constructiewerkzaamheden op het vakgebied. 

Hoe ziet het team Weg en Water eruit?

Het team Weg en Water bestaat uit 9 enthousiaste beleidsmedewerkers, werkvoorbereiders en toezichthouders die in een bijzonder gezellige sfeer professioneel samenwerken. Het team richt zich op de ontwikkeling en beheer van de openbare ruimte voor wegen en water. 

Waarom werken bij Bloemendaal?

Bloemendaal is een prachtige groene gemeente met een nationaal park om de hoek en Haarlem en Amsterdam op een steenworp afstand. Verspreid over 5 kernen zijn de 23.000 inwoners van de gemeente altijd dichtbij. Samen met 200 collega’s werk je elke dag aan een fijne leefomgeving voor al die mensen. De sfeer tussen collega’s is open, creatief en collegiaal. Iedereen loopt bij elkaar naar binnen, want de communicatielijnen zijn kort. Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretaris alle medewerkers bijpraat. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. En ben jij jonger dan 35 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan de activiteiten die de Jonge Ambtenaren organiseren. Zo voel je je snel thuis bij Bloemendaal.

Wat vragen wij?

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een relevante richting, zoals Civiele Techniek.
 • Bij voorkeur beschik je over ervaring in directievoering en het opstellen van onderhoudsplannen en reconstructiewerken op het gebied van weg en water.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken.

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 36 uur per week;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris van maximaal € 4.537 (functieschaal 9) bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
 • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
 • Hybride werken met een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis en een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag. De werktijden zijn flexibel.
 • Betaald ouderschapsverlof (13 weken) naast het wettelijk betaald ouderschapsverlof.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Joost van Hooft, domeinmanager Beheer, (023) 522 5730.

Wil je reageren?

Wat leuk! Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben bereikt, sluiten we de vacature. Wacht dus niet lang met reageren. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Joost van Hooft van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.