Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Stage Sport / ALO

Solliciteer uiterlijk maandag 3 juni
Overveen 32 - 36 uur 500

Ben jij klaar om jouw passie voor sport in te zetten om impact te maken binnen de Sportnota van de gemeente Bloemendaal?

Wat ga je doen als stagiair?

Als stagiair bij de gemeente Bloemendaal krijg je de kans om actief deel te nemen aan het opstellen van de Sportnota van de gemeente en je speelt ook een belangrijke rol in de vormgeving ervan. Je zult nauw betrokken zijn bij verschillende onderdelen van dit proces, waaronder:

  • Evaluatie van het sportbeleid 2010 – 2022: je analyseert en evalueert het sportbeleid van de afgelopen jaren om inzicht te krijgen in de eventuele verbeterpunten.
  • Toekomstscenario sportaccommodaties (regionale samenwerking): we vinden het belangrijk dat elke sportliefhebber een plekje heeft in deze regio. Je werkt daarom aan het verkennen van de toekomstscenario’s voor de sportaccommodaties, met speciale aandacht voor de regionale samenwerkingen.
  • Ruimte voor sport en bewegen: je adviseert over hoe we meer ruimte kunnen creëren voor sport en beweging in Bloemendaal. Denk aan toegankelijke en gevarieerde sportmogelijkheden voor iedereen!
  • Sociaal, inclusief en veilig sporten: maak in de nota ruimte voor sociaal, inclusief en veilig sporten. We willen dat iedereen zich welkom voelt op de sportvelden.
  • Vitale sportaanbieders: je werkt mee aan het stimuleren van vitale sportaanbieders binnen de gemeente, om een duurzaam sportklimaat te bevorderen.

Deze taken bieden jou de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van het sportbeleid binnen de gemeente Bloemendaal. Wil jij jouw stempel drukken op onze Sportnota?

Wie ben je?

  • Student hbo in de richting van Sportkunde, Sport- & Bewegingseducatie of Docent Lichamelijke Opvoeding.  
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en je weet anderen te overtuigen.
  • Je bent een doorzetter en zoekt naar creatievere oplossingen.
  • Je kunt analytisch te werk gaan.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende stage met goede begeleiding en in een leuk team! De stagevergoeding bedraagt € 500,-- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek. De stageperiode en het aantal uur per week worden in overleg bepaald. Deze stage biedt zowel mogelijkheden voor een meewerkstage als voor een afstudeerstage, afhankelijk van je studie-eisen.

Hoe ziet het team Sociaal Domein eruit?

Ons team bestaat uit 17 collega’s. Als dynamisch beleidsteam houden we ons bezig met de advisering over - en uitvoering van - beleid op de terreinen Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), welzijn, jongerenwerk, onderwijshuisvesting, lokaal onderwijs, leerlingenvervoer, sport, kunst & cultuur, kinderopvang, vrijwilligers, speelplaatsen, toegankelijkheid, mantelzorgers, gezondheid, veiligheid en subsidies. De samenwerking in ons team is prettig en we vinden het belangrijk om in gezamenlijkheid naar sociale vraagstukken te kijken en een integrale aanpak te kiezen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Sabrina Falleti via s.falleti@bloemendaal.nl.

Heb je interesse?

Solliciteren kan tot en met 3 juni 2024. Zodra wij een geschikte stagiair hebben gevonden, sluit de vacature. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy.

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Sabrina Falleti van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.