Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Stage Grondstoffenbeleid (duurzaamheid)

Solliciteer uiterlijk zondag 30 juni
Overveen

Team Groen en Reiniging van de gemeente Bloemendaal heeft vanaf september 2024 een leuke meewerkstage beschikbaar. 

Wat ga je doen als stagiair? 

Wil jij je passie voor duurzaamheid en circulariteit omzetten in concrete actie? Als stagiair bij ons team werk je mee aan het invoeren van ons nieuwe grondstoffenbeleid. Je  ondersteunt in de voorbereiding en uitvoering van de inwonersparticipatie over een nieuwe manier voor het inzamelen van grondstoffen. Je gaat mee naar bewonersinitiatieven en andere activiteiten voor inwoners die over het verbeteren van afvalscheiding gaan. Ook kijk je mee bij het hele besluitvormingstraject voor het nieuwe grondstoffenbeleid.

Maar dat is nog niet alles! Als onderdeel van ons team neem je deel aan het brede duurzaamheidsoverleg, waarin je samenwerkt met diverse afdelingen van de gemeente om innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van morgen. Kortom, een stage waarin je niet alleen leert, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan een duurzame toekomst voor ons allemaal. 

Wie ben je? 

  • Student hbo of wo in de richting gedragswetenschapen, sociale wetenschappen, sociale geografie, bestuurskunde, bedrijfskunde, MER, antropologie, duurzaamheid en strategie, duurzame bedrijfskunde, duurzame leefomgeving;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig, want je hebt ook contact met de inwoners van de gemeente;
  • Je toont initiatief en werkt zelfstandig, maar je kunt altijd om hulp vragen als je er niet uit komt.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende stage met goede begeleiding en in een leuk team! De stagevergoeding bedraagt € 500,-- bruto per maand op basis van een 36-urige stageweek. De stageperiode en het aantal uur per week worden in overleg bepaald.

Hoe ziet team Groen en Reiniging eruit?  

Je maakt onderdeel uit van het team Groen en Reiniging van de afdeling Beheer. Het team Groen en Reiniging bestaat uit een Beleidsmedewerker Reiniging, Beleidsuitvoerend medewerker Reiniging, de Beleidsmedewerker Groen, drie beleidsondersteunend medewerkers Groen, de Strandcoördinator en een administratief medewerker. Je werkt nauw samen met de collega’s van het team Weg en Water en Buitendienst. We hebben korte lijnen met het management en gemeentebestuur en werken in een informele sfeer. Kom jij ons team vanaf september versterken? 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Inez van Gurp via I.vanGurp@bloemendaal.nl.

Heb je interesse?

Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024. Zodra wij een geschikte stagiair hebben gevonden, sluit de vacature. Wacht dus niet te lang met solliciteren. We kijken uit naar je reactie!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Locatie: Overveen

Delen:

Interesse?

CV
Motivatie

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Sabine van der Hulst van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.