Zet jij de stap naar Bloemendaal?

Voor werk dat er toe doet, met aandacht voor jouw talenten!

Samen werken we aan een fijne leefomgeving voor onze inwoners

Daar zetten wij ons elke dag voor in! We hebben een hoog ambitieniveau: met 200 collega’s gaan we voor excellente dienstverlening! Daarbij vinden wij participatie met inwoners en duurzaamheid erg belangrijk. We ontwikkelen ons voortdurend en gaan toekomstige uitdagingen aan met kennis, vernieuwing en samenwerking. We werken in een informele sfeer; je loopt hier zo bij de burgemeester of wethouder naar binnen. Werk jij mee aan onze ambities?

Wat maakt werken bij Bloemendaal zo leuk?

Werk met een maatschappelijk doel

Korte lijnen met het bestuur

Open en creatieve werksfeer

Een ruim opleidingsbudget

Brede functies

Samenwerking met de gemeente Heemstede

Veel eigen verantwoordelijkheid

Middelgrote gemeente binnen de Metropoolregio Amsterdam

Recente vacatures

Wij bieden jou

Werk dat er toe doet

Werken bij een gemeente betekent maatschappelijk betrokken zijn. Jouw werk beïnvloedt het leven van de inwoners van onze gemeente. Jouw werk doet er toe!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Naast je salaris ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% dat je naar eigen inzicht gebruikt voor bijvoorbeeld extra salaris of extra verlof. Ouderschapsverlof betalen wij deels door. De overige arbeidsvoorwaarden vind je in de Cao Gemeenten.

Een goed pensioen

Tijdens jouw dienstverband bij de gemeente bouw je pensioen op bij het ABP. Dit pensioen biedt verschillende keuzes, zodat jij zoveel mogelijk van jouw pensioen kunt profiteren als het eenmaal zover is.

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Bij Bloemendaal kun je je volop ontwikkelen! Naast een organisatie breed opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken, organiseren we vaak interne trainingen, ook door collega’s. Leren en ontwikkelen vinden wij erg belangrijk.

Goede werksfeer

De werksfeer in onze organisatie is open en informeel. Vind je het leuk om naast het werk iets met collega’s te ondernemen? Onze actieve personeelsvereniging organiseert veel leuke uitjes.

Flexwerken

Bij de meeste functies is het mogelijk om je werktijden flexibel in te delen. Je hebt geen vaste werkplek, maar je werkt vooral daar waar jij tot de beste resultaten komt.

Deeltijdwerken

Veel van onze functies zijn parttime. De variatie in het aantal uur (tot maximaal 36 uur) maakt het voor iedereen mogelijk om werk en privé goed te combineren. Ouders met jonge kinderen kunnen daarnaast deels doorbetaald ouderschapsverlof opnemen.

Brede functies

Omdat we een kleine gemeente zijn, kun je in de volle breedte met je vak bezig zijn. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om naast jouw functie deel te nemen aan projecten en klussen.

Laptop en telefoon

Om jouw werk goed te kunnen doen, krijg je een laptop en een smartphone in bruikleen. Zo kun je locatie-onafhankelijk werken.

Werken in een mooie gemeente

Werken in een prachtige, groene omgeving, wie wil dat nou niet? Bloemendaal is bosrijk en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt om de hoek. Bovendien ligt het strand van Bloemendaal aan Zee op fietsafstand.

Ontvang vacatures per e-mail

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures in de gemeente. Meld je aan en ontvang een wekelijkse job alert.

Bloemendaal, een middelgrote gemeente in een dynamische omgeving

Bloemendaal is één van de mooiste gemeenten van Nederland. Strand, duinen, bossen, cultuur, prachtige woonwijken; Bloemendaal heeft het allemaal! De gemeente bestaat uit vijf dorpskernen met elk hun eigen karakter. Ook de dynamiek van de grote stad is in de buurt. Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Haarlemmermeer en Leiden liggen allemaal binnen een straal van 30 kilometer. Bloemendaal is hiermee een onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam.

We werken ambtelijk samen met de gemeente Heemstede

Dat doen we om samen sterk te blijven. De rol van de gemeente verandert en er komen nieuwe complexe taken op ons af. De samenwerking zorgt voor uitwisseling van kennis en ervaring. Samen kunnen we grotere projecten aan. Een aantal teams werkt samen als één team voor de twee gemeentes. Alle andere teams kijken vanuit de inhoud hoe ze elkaar verder kunnen versterken en inspireren. De gemeentes blijven wel zelfstandig en er is geen sprake van een fusie. In onze vacatures lees je of je voor één of voor beide gemeentes gaat werken.

Bekijk hier de vacatures in Heemstede

Contact

team foto bloemendaal

Team Personeel en Organisatie

email: vacatures@bloemendaal.nl