Ontwikkeling

Opleidingen en cursussen

Heb jij ambities? En wil jij je verder ontwikkelen? Wij investeren graag in jouw ontwikkeling! Wij betalen je vakgerichte opleidingen en cursussen en hebben een uitgebreide studiefaciliteitenregeling. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om zich bij te scholen in hun vakgebied.

Persoonlijke ontwikkeling (POP)

Als je vorm en sturing wil geven aan je eigen loopbaan, stellen we samen met jou een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) op. Als je nog niet goed weet welke competenties je wilt ontwikkelen, kun je een loopbaanscan doen of een ontwikkelingsassessment.

Ontwikkeling on-the-job

Bloemendaal heeft veel ervaren medewerkers in dienst. Zij zijn graag bereid hun kennis en ervaring met je te delen om je (verder) wegwijs te maken in het vakgebied.

Doorstroming

Veel van onze medewerkers stromen intern door. In verband met onze samenwerking met de gemeente Heemstede ben je ook daar een interne kandidaat. We denken met jou mee in studiefaciliteiten voor een functie of vakgebied. Daarnaast kun je je inschrijven voor tijdelijke klussen of projecten. Zo geven wij jou alle ruimte om je te blijven ontwikkelen.

Kortom, Bloemendaal denkt graag mee over jouw toekomst en biedt jou kansen!