Stages

Stage/afstudeeropdracht

Stagiair P&O

Bij de gemeente Heemstede en Bloemendaal is er een stageplek/afstudeeropdracht beschikbaar. Wij zoeken een 3e of 4e jaars student hbo Human Resource Management of een student wo op het gebied van Personeel en Organisatie.


Werkzaamheden
Je werkt mee met een P&O adviseur zodat je een goed beeld krijgt van de functie. Je voert zelfstandig de werkzaamheden uit maar we laten je niet aan je lot over. De P&O adviseur is tevens jouw stagebegeleider. Daarnaast is er een aantal mogelijkheden voor je beleidsopdracht op verschillende P&O onderwerpen zoals ARBO, evaluatie van ingevoerde instrumenten of beleid. In overleg bepalen we een passende beleidsopdracht.

Functie-eisen

  • Hbo- of wo-niveau in richting: Personeel & Organisatie/ Human Resource Management.
  • Je bent een aanpakker, zelfstandig, leergierig, sociaal en communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Waarbij je een kritische blik durft te werpen op de huidige processen. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk en ondernemend bent.


Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende en afwisselende stage met goede begeleiding. De stagevergoeding bedraagt € 300,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.


De afdeling Personeel en Organisatie

Het team P&O bestaat uit twaalf collega’s uit de gemeente Bloemendaal en de gemeente Heemstede. Deze collega’s houden zich bezig met het geven van advies, salaris- en personeelsadministratie voor de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Het team is volop in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan het harmoniseren van werkprocessen, innovatie in de dienstverlening (e-hrm/individueel keuzebudget) en het gezamenlijk ondersteunen van beide gemeenten. Je voert je werkzaamheden daarom uit op de locaties van zowel het gemeentehuis van Bloemendaal als Heemstede.

Interesse?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Stuur dan een motivatiebrief met cv via direct solliciteren. Vragen kunnen je mailen naar werkenbijheemstede@remove-thiss.heemstede.nl. De stageperiode en het aantal uur per week kan in overleg worden bepaald.


Reageren kan tot 1 september 2019.