Vacatureoverzicht

Vacatures

Casemanager Wabo

32-36 uur

Wil jij de regie voeren over bouwinitiatieven in het mooie Bloemendaal?

Wat ga je als casemanager Wabo doen?
Als casemanager Wabo voer jij als ‘eigenaar’ de regie over bouw- en/of vestigingsinitiatieven. Het gaat hierbij voornamelijk om aanvragen voor bouwprojecten. Je beoordeelt complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid. Je toetst aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen. Je weegt verschillende adviezen voor het besluit. Je verzorgt de uiteindelijke beschikking en voert (bouw)toezicht uit tijdens de realisatie van het initiatief.

Je bent hierbij het aanspreekpunt voor onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners. Je verplaatst je in de behoefte van je gesprekspartners. Je ziet de dwarsverbanden tussen initiatieven, die een directe relatie hebben met de beoordeling op diverse vergunningstelsels en wet- en regelgeving.

Door de complexe aard van de aanvragen en de politieke/maatschappelijke impact en risico’s stem je vaak af met interne/externe vakspecialisten en andere relevante partijen. Ook zet je je in voor professionalisering van onze dienstverlening. Zo lever je je bijdrage aan de kwaliteitscyclus of neem je als vakspecialist deel aan afdeling overschrijdende projecten.

Hoe ziet het team Inwoners, Ondernemers en Vergunningen eruit?
Wij streven ernaar dat klanten alle (fysieke) vergunningen bij één loket kunnen aanvragen. Duidelijkheid, kwaliteit, en snelheid staan hierbij centraal. De focus ligt de komende periode op de verdere ontwikkeling van ons team, waarbij we ons richten op integraal werken, competentieontwikkeling en cultuurverandering. Word jij onze nieuwe collega?

Waarom werken bij gemeente Bloemendaal?
In deze brede functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je functie zelf vorm te geven. De communicatielijnen in onze organisatie zijn kort (ook met het bestuur) en de werksfeer is informeel. Je hebt direct contact met onze inwoners en gaat ook naar ze toe. We werken samen vanuit onze kernwaarden: lef, nieuwsgierig en trots!

Waar beschik jij over?
Je bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je gaat oplossingsgericht te werk. Daarnaast beschik je over:
• Minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond;
• Bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van het omgevingsrecht en de Algemene wet bestuursrecht;
• Diploma’s ABW1 en ABW2 zijn een pré;
• Een bouwkundige of projectmatige achtergrond is een pré.

Wat bieden we jou?
• Salaris tot maximaal € 4.185 o.b.v. 36 uur. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
• Individueel Keuze Budget van 17% naast je salaris;
• Vitaliteitsbudget van €175 bruto per jaar;
• Korting op je ziektekostenverzekering;
• Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
• Een laptop en smartphone in bruikleen;
• Flexibele werktijden;
• Gratis parkeren bij het gemeentehuis.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over het team of de selectieprocedure kun je contact opnemen met Hans Egthuijsen, teammanager Inwoners, Ondernemers en Vergunningen, 023-5225605, of via e-mail h.egthuijsen@remove-thiss.bloemendaal.nl

Ben je geïnteresseerd?
Solliciteer via Direct solliciteren. Wij kijken uit naar jouw reactie!

 

Locatie: Overveen