Vacatureoverzicht

Vacatures

Senior projectmanager/planoloog Ruimtelijke Ontwikkeling

24-36 uur/ schaal 11

Heb jij ruime ervaring met het leiden van ruimtelijke projecten? En wil je werken bij een mooie gemeente binnen de Metropoolregio Amsterdam?

Wat ga je als senior projectmanager doen?
Als senior projectmanager voer je zelfstandig omgevingsprojecten uit. Het kan gaan om de realisatie van woningen of het opstellen van ruimtelijk beleid. Je stelt projectplannen op en leidt multidisciplinair samengestelde projectteams. Over de inhoud en uitvoering van de opdracht onderhoud je contacten met je ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever.

Als projectleider geef je inhoudelijk leiding aan het projectteam en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op tijd en binnen budget verricht worden. Je hebt kennis van ruimtelijke procedures. Ook ben je verantwoordelijk voor de contractvorming. Communicatie met bewoners en belanghebbenden en kennisoverdracht naar collega’s zijn belangrijke onderdelen van jouw werk. Je voert overleggen met (bestuurlijke) opdrachtgevers, management, ingenieursbureaus, aannemers en overheidsinstanties. Onze samenwerking met de gemeente Heemstede maakt jouw werk extra uitdagend!

Wil je werken in een ambitieus, jong team?
Het team Projecten en ruimtelijke ontwikkeling bestaat uit 11 collega’s (beleidsmedewerkers, planologen en projectmanagers). De komende periode werken wij aan de implementatie van de Omgevingswet. Meer informatie over onze mooie projecten vind je op http://www.bloemendaal.nl/projecten.

Wat vragen wij?
Je bent een ervaren projectmanager met goede adviesvaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met de verschillende belangen in de gemeentelijke politiek. Je hebt ruime kennis van ruimtelijke procedures en kunt een coachende rol op je nemen naar andere collega’s in jouw team. Daarnaast beschik je over:
• Minimaal hbo/academisch werk- en denkniveau in de richting gebiedsontwikkeling en/of ruimtelijke ordening. Dit is een harde eis;
• Kennis en ruime praktijkervaring met projectmatig werken, ruimtelijke procedures en  contractmanagement.

Wat bieden wij?
• Maximaal € 4.858,- bruto per maand (schaal 11, bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
• Vitaliteitsbudget van €175,- bruto per jaar;
• Laptop en smartphone in bruikleen;
• Flexibele werktijden;
• Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten.

Wil je meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Mirjam Fopma op (023) 522 57 48.

Reageren?
Leuk dat je interesse hebt! Solliciteer via Direct solliciteren t.a.v. Mirjam Fopma.

Waarom werken bij Bloemendaal?
Gemeente Bloemendaal is één van de mooiste gemeenten van Nederland, omgeven door duinen en groen. Met 200 collega’s werken we onder meer vanuit een modern flexkantoor. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Omdat we een kleine gemeente zijn heb je een breed takenpakket, veel eigen verantwoordelijkheid en direct contact met de bestuurders.

 

Locatie: Overveen