Vacatureoverzicht

Vacatures

Casemanager Omgevingsvergunningen

32-36 uur/ schaal 10

Voor het team Inwoners en Ondernemers Vergunningen zoekt de gemeente Bloemendaal een Casemanager Omgevingsvergunningen.

Wat ga je doen?
In deze allround functie voer jij de regie over veelal multidisciplinaire bouw- en/of vestigingsinitiatieven (zowel in de voorfase, formele fase als nazorg). Jij bent hierbij het aanspreekpunt voor onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners. Het is voor jou vanzelfsprekend om je te verplaatsen in de behoefte van je gesprekspartners. Netwerken is je lust en je leven, je betrekt ze dan ook zo vroeg mogelijk bij nieuwe initiatieven. Je bent een echte vakman/vrouw die zijn of haar vaardigheden en ervaring inzet met als doel breed gedragen en vanuit alle betrokken specialistische onderdelen, houdbare initiatieven te realiseren. Je neemt en houdt daarbij de regie over het proces en bewaakt vanuit een integrale view de voortgang en kwaliteit van het initiatief. Ook zet je je kennis, ervaring en brede blik in voor professionalisering van de taakuitvoering en borging van kwaliteit. Zo lever je bijvoorbeeld je bijdrage aan de beleidscyclus of participeer je als vakspecialist in afdeling overschrijdende projecten.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven en proactieve casemanager en in staat om onderscheid te maken tussen routinematige en complexe aanvragen. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent een organisator met (project)leiderschapsvaardigheden. Je beschikt over een brede gedegen kennis en hebt aantoonbaar meerjarige ervaring op het gebied van het omgevingsrecht. Je komt in een gemeente met een deskundig en mondig publiek, waardoor je dient te beschikken over een stevige persoonlijkheid, creativiteit, omgevingssensitiviteit en tact. Vanzelfsprekend ben je in staat het werk zelfstandig en efficiënt te organiseren.

Hoe ziet het team eruit?
Het team Inwoners en Ondernemer Vergunningen streeft ernaar dat klanten alle (fysieke) vergunningen bij één loket kunnen aanvragen. Duidelijkheid, kwaliteit, en snelheid staan hierbij centraal. De focus voor de komende periode is gericht op het verder ontwikkelen van het team met als doel te groeien naar een efficiënte en professionele organisatie. Sleutelwoorden daarbij zijn: integraal werken, competentieontwikkeling en cultuurverandering. Het team is onderdeel van de afdeling Dienstverlening.

Waar beschik jij over?
Je hebt minimaal een juridische hbo-opleiding afgerond en ruime kennis en ervaring op het gebied van het omgevingsrecht en de Awb. Het beschikken over de diploma’s ABW1 en ABW2 is een pré, evenals een opleiding/ cursus projectmatig werken en leiderschapsvaardigheden.

Wat bieden we jou?
De gemeente Bloemendaal biedt jou afwisselend en uitdagend werk dat vernieuwend, verfrissend en verassend is. Werk waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. We doen dit in een moderne werkomgeving. Daarnaast zijn er voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden.
De functie is voor 32-36 uur per week en inschaling vindt plaats naar opleiding en ervaring.
Maximaal overeenkomstig het maximum van salarisschaal 10, zijnde een bedrag ad € 4.225,-- bruto per maand.

Heb je vragen?
Voor meer informatie over het team of de selectieprocedure kun je contact opnemen met Hans Egthuijsen, teammanager Inwoners en Ondernemers Vergunningen, 023-5225605, of via email h.egthuijsen@remove-thiss.bloemendaal.nl

Ben je geïnteresseerd?
Als jij getriggerd bent door het lezen van deze informatie en als je denkt dat jij de juiste persoon voor deze superleuke plek bent, solliciteer dan uiterlijk 25 februari via Direct solliciteren onderaan deze pagina. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 26 februari t/m 2 maart.