Vacatureoverzicht

Vacatures

Controller Financiën Sociaal Domein

18-24 uur/ schaal 10

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het in control zijn van het sociaal domein bij de gemeente Bloemendaal? Wij willen het team Financiën graag uitbreiden met een Controller Financiën Sociaal Domein.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor anderhalf jaar om het auditplan Jeugd en WMO 2018, 2019, 2020 te implementeren en waar nodig nader uit te werken. Het gaat nu om de periode tot 1 januari 2020, maar afhankelijk van de ontwikkelingen kan het langer worden.

Wat ga je als Controller Financiën Sociaal Domein doen?
Je geeft uitvoering aan het auditplan Jeugd en WMO 2018, 2019, 2020. Je richt je binnen het financiële team op het opzetten en uitvoeren van (verbijzonderde) interne controles Sociaal Domein. Je toetst de werking van de processen en de daarin opgenomen beheersmaatregelen en je adviseert bestuur en management over je bevindingen. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen, vertaalt deze naar de administratieve organisatie en (verbijzonderde) interne controles. Je coördineert, beheert en ontwikkelt zo nodig de opvolging van de aanbevelingen van de accountant met betrekking tot het sociaal domein en voert hierover overleg.

Waar beschik je over?
• Afgeronde hbo-opleiding Bedrijfseconomie/Accountancy of vergelijkbaar;
• Rruime werkervaring op het gebied van de AO/IC (administratieve organisatie en interne controle);
• Kennis van de WMO, de Jeugdwet, en de Algemene Wet Bestuursrecht. Daarnaast ken je de landelijke standaard gegevensuitwisseling en privacywetgeving, en de actuele beschikbare tools die landelijk worden ontwikkeld. Ook heb je kennis van de financieringsstromen binnen de gemeente, de zorg en de zorginstellingen;
• Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Analytisch vermogen, doortastend, en onafhankelijk in je beoordeling;
• Om kunnen gaan met tegengestelde belangen.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week). Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 16,8%. De gemeente Bloemendaal investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden en een smartphone.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Rob Goossens (bedrijfscontroller). Zijn telefoonnummer is 023–5225596, of stuur een mailtje naar r.goossens@remove-thiss.bloemendaal.nl.

Reageren?
Solliciteer dan uiterlijk zondag 8 juli via Direct solliciteren t.a.v. de heer Van der Meer. We kijken uit naar je reactie!

Waarom werken bij Bloemendaal?
Bloemendaal is één van de mooiste gemeenten van Nederland, omgeven door duinen en groen. Met 200 collega’s werken we vanuit een modern flexkantoor. We werken samen met de regiogemeenten, met name met Heemstede en Haarlem. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Veel functies zijn generalistisch met een breed takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid. Onze kernwaarden zijn: lef, nieuwsgierig en trots! Word jij onze nieuwe collega?