Vacatureoverzicht

Vacatures

Medewerker Gegevensbeheer

36 uur/ schaal 8

Bouw jij mee aan ons stelsel van basisregistraties?

Medewerker Gegevensbeheer

36 uur, schaal 8

Wat is het stelsel van basisregistraties?

Een basisregistratie is een door de overheid officieel aangewezen registratie met gegevens die door alle overheidsinstellingen verplicht worden gebruikt bij de uitvoering van publiekrechtelijke taken. In het stelsel van basisregistraties zijn belangrijke bouwstenen onder andere de BAG en de BGT. Als gegevensbeheerder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van enkele van deze belangrijke bouwstenen.

Wat ga je als medewerker gegevensbeheer doen?

Je bent de gegevensbeheerder van verschillende basis- en kernregistraties (o.a. BAG, BGT, BOR, GBA-V, WOZ etc.). Dit houdt in dat je diverse mutaties beoordeelt en verwerkt in de desbetreffende registratie. Dit kan zijn het verwerken van een omgevingsvergunning, een wegreconstructie of het afhandelen van terugmeldingen en onderzoeksvragen. Tevens doe je indien nodig onderzoek in het veld, eventueel in samenwerking met de medewerker Bouw- en Woningtoezicht, naar de juistheid van aangeleverde informatie uit bijvoorbeeld terugmeldingen.

Je zorgt voor de kwaliteit, tijdigheid en volledigheid van de registraties. Je verbetert processen, stelt procedures en werkinstructies op en actualiseert deze. Je beantwoordt allerlei vragen over de basisregistraties en geldt als intern én extern aanspreekpunt voor deze registraties.

Jaarlijks moeten BAG en BGT worden gecontroleerd volgens het ENSIA principe. Je bent verantwoordelijk voor de input en oplevering van deze zelfcontrole.

Gegevensbeheer is sterk afhankelijk van de aanvoer van gegevens uit andere afdelingen om de registraties actueel te houden. Je hebt daarom het vermogen om met andere teams/afdelingen goed te kunnen samenwerken en communiceren. 

Hoe ziet Team Informatisering eruit?

Informatisering heeft verschillende teams; Documentaire informatisering en archief, projecten en architectuur, GEO informatie- en applicatiebeheer en informatiemanagement en informatiebeveiliging en Mozard. Je bent onderdeel van het team Geo informatie- en applicatiebeheer.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaar werkervaring is een pré, maar ook starters nodigen wij graag  uit om te solliciteren;
  • Kennis van de applicaties Neuron Registratie, GeoVisia en ArcGis Pro is een pré;
  • Je bent analytisch ingesteld en in staat om abstracte zaken te vertalen naar concrete oplossingen.

Samenwerking met de gemeente Heemstede

De gemeenten Heemstede en Bloemendaal werken ambtelijk samen. Sommige teams zijn samengevoegd en andere teams werken op een andere manier samen. Informatisering is samengevoegd tot één team. Je werkt dus voor beide organisaties van  Bloemendaal en Heemstede. Dit maakt het werkveld uitgebreider en uitdagender. Als organisaties hebben we een hoog ambitieniveau. We richten ons op excellente dienstverlening en ook participatie met inwoners en duurzaamheid  staat bij ons hoog in het vaandel. We ontwikkelen ons voortdurend en gaan toekomstige uitdagingen aan met kennis, vernieuwing en samenwerking. De werksfeer is informeel en prettig, humor draagt daar zeker aan bij. 

Wat bieden wij?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal €3.376- bruto per maand (schaal 8 o.b.v. 36 uur per week). Eind 2018 wordt de functie definitief ingedeeld in het functiewaarderingssysteem HR21. Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, uit laat betalen. We investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden, een smartphone en een laptop.Je werkt vanuit een modern flexkantoor, waar je gratis kunt parkeren.

Meer weten? 

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Nanda Stalpers, teamleider informatisering. Haar telefoonnummer is (023) 522 55 92. 

Solliciteren?

Solliciteer uiterlijk 12 november 2018 t.a.v. Nanda Stalpers via direct solliciteren (zie hieronder).
We kijken uit naar jouw reactie!