Vacatureoverzicht

Vacatures

Tijdelijke klus: Bestuurlijk juridisch adviseur

24 uur/ schaal 10A

Ben jij een ervaren jurist en heb je gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen?

Wij zoeken tijdelijk een bestuurlijk juridisch adviseur voor de duur van een jaar (24 uur, schaal 10A).

Wat ga je doen als bestuurlijk juridisch adviseur?
Je werkt in het team Juridische Ondersteuning van de afdeling Beleid. Als bestuurlijk juridisch adviseur beantwoord je vragen en inlichtingenverzoeken van raadsleden. Tevens behandel je verzoeken in het kader van de Wet Openbaarheid van bestuur.

Waar beschik je over?
Wij zoeken een bestuurlijk juridisch zwaargewicht met ruime ervaring van de gemeentelijke praktijk en kennis van juridische onderwerpen die spelen binnen een gemeente (zoals de Algemene wet bestuursrecht, de Gemeentewet en de Wet openbaarheid van bestuur). Je bent een proactieve en prettige collega, die weet van aanpakken, afspraken nakomt en realistisch kan plannen. Nauwkeurigheid en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen in deze functie.

Verder beschik je over:

• Een afgeronde bestuurlijke en/of juridische opleiding op WO-niveau;
• Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie en complexe (overheids)omgeving;
• Analytische vaardigheden, relevante bestuurlijke en juridische kennis,
• Politiek bestuurlijke sensitiviteit;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van max. € 4.541,-- bruto per maand (schaal 10A, bij een 36-urige werkweek). Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. De gemeente Bloemendaal investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt verder een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. flexibele werktijden en een smartphone. Bij het gemeentehuis kun je gratis parkeren.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Callenfels, coördinator team juridische ondersteuning (023-5225736) ) of Paul Dubbe, Hoofd afdeling Beleid (023-5225590).

Wil je reageren?
Heb je interesse, solliciteer dan snel via Direct solliciteren. Wij kijken uit naar je reactie!

Waarom werken bij Bloemendaal?
Bloemendaal is één van de mooiste gemeenten van Nederland, omgeven door duinen en groen. Met 200 collega’s werken we vanuit een modern flexkantoor. We werken samen met de regiogemeenten, met name met Heemstede en Haarlem. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Veel functies zijn generalistisch met een breed takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid. Onze kernwaarden zijn: lef, nieuwsgierig en trots! Word jij onze nieuwe collega?

 

Locatie: Overveen