Vacatureoverzicht

Vacatures

Coördinator Centrum voor Jeugd en Gezin, voor de duur van 1 jaar

20-24 uur/ schaal 10

De klant centraal, goed kunnen luisteren en denken in integrale oplossingen zie jij als een uitdaging. De gemeente Bloemendaal zoekt een Coördinator Centrum voor Jeugd en Gezin

Wat ga je als coördinator doen?

Je stuurt functioneel de CJG coaches aan

Je houdt actuele ontwikkelingen bij en zorgt ervoor dat relevante informatie ter beschikking van de
        coaches komt

Beoordeelt meldingen, uitgaande van passende ondersteuning en draagt zorg voor tijdige opschaling
        naar zwaardere ondersteuning  

Bewaakt, borgt en toetst de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden van de medewerkers in
        het CJG

Beoordeelt en tekent gezinsplannen/beschikking

Houdt contact en maakt afspraken met moederorganisaties over inzet CJG coaches  

Analyseert en monitort cliëntenoverzichten en zet waar nodig acties uit

Vergroot binnen het CJG de kennis en uitvoering van preventieve mogelijkheden

Houdt nauw contact met WMO coördinator en versterkt de samenwerking tussen CJG, Wmo loket en
        Participatiewet

Rapporteert periodiek over de werkzaamheden binnen het CJG

Hoe ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) eruit?

Het CJG is een laagdrempelig en herkenbaar centrum, waar ouders, kinderen, professionals, verzorgers, vrijwilligers -kortom iedereen- snel, gemakkelijk en vanzelfsprekend terecht kan met vragen en kwesties rondom opvoeden en opgroeien. 

Het CJG vervult niet alleen een vraagbaakfunctie, maar het CJG moet ook zorgen voor een effectief, integraal en snel antwoord op vragen van ouders en kind en vooral voor de coördinatie hierbij. Het is essentieel dat het CJG samenwerkt en afstemt met het jongerenwerk, de zorginstellingen, de scholen, de kinderopvang, de peuterspeelzalen, de eerstelijnszorg, bureau HALT en het maatschappelijk werk. Het CJG verbindt de belangrijkste plekken waar kinderen opgroeien: thuis, school en de wijk. 

Waar beschik je over?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige, vriendelijke en toegankelijke persoonlijkheid. Het succesvol inhoud geven aan genoemde taken vraagt minimaal een relevante opleiding op HBO niveau. Je hebt een SKJ registratie. Aantoonbare inhoudelijke kennis op één of meer van de taakvelden  jeugd(gezondheids)zorg, onderwijs, maatschappelijk werk of welzijnswerk. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en een professionele en klantgerichte mentaliteit. Bij voorkeur heb je ervaring met het coördineren van werkzaamheden. 

Wat bieden wij?

Voor deze afwisselende en zelfstandige functie bieden wij afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10 o.b.v. 36 uur per week). De functie wordt nog beschreven en ingedeeld in HR21. De functie is voorlopig voor de duur van één jaar. Het kan zijn dat het een structurele functie wordt, maar dit is afhankelijk van ontwikkelingen in het sociaal domein.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Eva Smit, Coördinator Sociaal Domein (023-5225739) 

Wil je reageren?

Heb je interesse, solliciteer dan vóór 7 januari 2019 via Direct solliciteren.l  Wij kijken uit naar je reactie!

Waarom werken bij Bloemendaal?

Bloemendaal is één van de mooiste gemeenten van Nederland, omgeven door duinen en groen. Met 200 collega’s werken we vanuit een modern flexkantoor. We werken samen met de regiogemeenten, met name met Heemstede en Haarlem. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Veel functies zijn generalistisch met een breed takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid. Onze kernwaarden zijn: lef, nieuwsgierig en trots! Word jij onze nieuwe collega?