Vacatureoverzicht

Vacatures

Medewerker financiële bedrijfsvoering (GBKZ)

24-30 uur/ schaal 10

Heb jij een financiële achtergrond? Wil jij je verder ontwikkelen in een brede functie op het gebied van gemeentebelastingen?

Waarom werken bij het GBKZ?
Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) voert de belastingheffing uit van de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort en is ondergebracht in de organisatie van de gemeente Bloemendaal. Ons werk is altijd in beweging als gevolg van automatisering, aansluiting op landelijke voorzieningen en het stroomlijnen van de werkprocessen. Je kunt je functie zelf vormgeven en waar mogelijk uitbreiden. De werksfeer is informeel en collegiaal. 

Wat ga je als medewerker financiële bedrijfsvoering doen?
Als medewerker financiële bedrijfsvoering ben je de spil van onze afdeling. Je zorgt ervoor dat de juiste gegevens en sturingsinformatie wordt aangeleverd voor de rapportages aan het management en de gemeentebesturen. Ook coördineer je de accountantscontrole (ICT interim controle, rechtmatigheid van de aanslagoplegging, jaarrekening). Je stelt de jaarrekeningen op en zorgt voor de afrekening naar de gemeenten.

Daarnaast zorgt je voor de inhoudelijke voorbereiding en verslaglegging aan de Project- en Stuurgroep GBKZ. Je adviseert over de optimalisering van de bedrijfsprocessen van de afdeling. Je beschrijft de administratieve organisatie en de interne controle van de werkprocessen. Ook houd je je bezig met het ontwikkelen en vormgeven van het proces planning & control en het systeem van managementinformatie. Tot slot richt je je op de financiële aansluitingen tussen de verschillende applicaties.

Waar beschik je over?
Wij zoeken een collega met een flexibele werkhouding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over:

  • Afgeronde relevante hbo-opleiding;
  • Afgeronde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA);
  • Kennis van overheidsfinanciën;
  • Bij voorkeur aangevuld met een vakgerichte opleiding op het gebied van gemeentebelastingen;

Wat bieden wij?

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald in aanloopschaal 9 (maximaal €3.805) of functieschaal 10 (maximaal €4.225) op basis van 36 uur;
  • Individueel KeuzeBudget van 17%, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kiest elke maand welk deel je van dit budget laat uitbetalen; 
  • Aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibele werktijden;
  • Laptop en smartphone;
  • Gratis parkeren bij het gemeentehuis.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Victor Portanger, afdelingshoofd GBKZ, via (023) 522 57 31.

Reageren?
Solliciteer uiterlijk zondag 10 februari t.a.v. Victor Portanger via Direct solliciteren. We kijken uit naar jouw reactie!