Werkervaring opdoen naast je studie?

Ben jij student? Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen tijdens jouw studie voor rond de €14 bruto per uur? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze Studentenflexpool!

Studentenflexpool, hoe zit dat precies?

De gemeente Heemstede en Bloemendaal beheren een pool met studenten die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende klussen binnen onze gemeenten. Dit zijn klussen op het gebied van bijvoorbeeld ruimtelijke ordening, vergunningen, communicatie, bouwkunde, HRM, juridische zaken, welzijnszaken of financiën. Zo doe je tijdens je studie relevante werkervaring op in jouw (toekomstige) werkveld.

Je ontvangt maandelijks via de mail een nieuwsbrief met de nieuwe klussen. Als er een leuke klus voor je bij zit, dan kun je hierop reageren. Het aantal uren verschilt per klus. Je kunt de uren flexibel indelen, zodat je dit goed kunt combineren met je studie. De werkzaamheden kunnen op het gemeentehuis van Heemstede, Bloemendaal of thuis worden uitgevoerd, ook dit verschilt per klus.

Wat zijn de ervaringen van de studenten?

Regelmatig vragen wij aan de studenten hoe zij de werkzaamheden ervaren. De volgende uitspraken kwamen onder andere naar voren:

“Het is een unieke kans om ervaringen op te doen over de hele breedte van de gemeentelijke organisatie en daarbij veel leuke nieuwe mensen te leren kennen.”

“De Studentenflexpool is ideaal om te combineren met je studie. De taken zijn heel divers en ondertussen heb ik al veel ervaring op gedaan bij beide gemeenten op verschillende vlakken.”

“Het is erg flexibel en daardoor goed te combineren met je studie. Het is goed voor je netwerk en een leuke werkervaring!”

Wie zoeken wij?

  • Je bent student;
  • Je bent gemotiveerd, houdt van aanpakken en bent zelfstandig;
  • Je bent bekend met de gemeenten Heemstede en Bloemendaal.

Wat bieden we jou?

  • Een bruto-uurloon rond de € 14,= (schaal 5.4. cao gemeenten);
  • Eventuele doorgroeimogelijkheden binnen de twee gemeenten;
  • Een veelzijdige baan waarbij geen klus hetzelfde is;
  • Relevante werkervaring.

Meer informatie?

Neem contact op met Sabine van der Hulst van de Studentenflexpool. Je kunt mailen naar studentenflexpool@bloemendaal.nl of bellen op 023-5225561.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar studentenflexpool@bloemendaal.nl. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.