Ga direct naar de content
Gemeente Bloemendaal

Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa)

Solliciteer uiterlijk dinsdag 9 april
Overveen 2.666 - 3.784

Wat ga je doen?

Als Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa) ben jij het visitekaartje van de gemeente. Waarbij voorlichten als het kan en handhaven als het moet, het streven is. Het is een uitdagende baan, met veel vrijheid, waarbij geen dag hetzelfde is. Je handhaaft, al dan niet zelfstandig, op naleving APV en andere regelgeving op het gebied van veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte. In het zaaksysteem handel je meldingen van inwoners af en maak je registraties van uiteenlopende zaken die jij buiten op straat tegen komt. Dit kan variëren van een defecte parkeerautomaat, een gesprek met een inwoner of ondernemer tot afval wat aangetroffen wordt.  

Er wordt op basis van een rooster, op wisselende dagen en tijden gewerkt, waarbij uitgegaan wordt van 14 zaterdagen, 14 zondagen en 20 avonddiensten per kalenderjaar. Je werkt samen met de politie bij het houden van toezicht bij evenementen en het uitvoeren van gezamenlijke projecten of acties. Daarnaast controleer je de fiscale- en vergunningsgebieden en bent daarbij als gastheer tevens aanspreekbaar voor vragen. Indien nodig regel je het verkeer als erkend verkeersregelaar bij calamiteiten. 

Hoe ziet het team Toezicht & Handhaving er uit?

Je werkt als Boa binnen het team Toezicht & Handhaving, wat bestaat uit 11 collega’s, met 1 coördinator. Het team valt binnen de gemeentelijke organisatie onder het domein Dienstverlening, Toezicht & Handhaving. De gemeenten Heemstede en Bloemendaal werken ambtelijk samen, waarbij het team Toezicht & Handhaving voor beide gemeenten ingezet wordt.

Waarom werken bij Bloemendaal en Heemstede? 

Samen met in totaal 550 collega’s werken we elke dag aan een fijne leefomgeving voor alle inwoners van Heemstede en Bloemendaal. De sfeer tussen collega’s is open en collegiaal. De communicatielijnen in onze organisatie zijn kort. Je loopt zo bij de burgemeesters naar binnen. Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretarissen alle medewerkers bijpraten. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. Zo voel je je snel thuis bij Heemstede en Bloemendaal!

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een Getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar binnen Domein I (Openbare Ruimte);
  • Je bent een mensgerichte collega met oog voor de situaties die je aantreft;
  • Je bent een flexibele teamspeler, die daadkrachtig en zelfstandig een eigen oordeel kan vormen;
  • Je bent communicatief sterk – zowel mondeling als schriftelijk – en weet zaken uit te leggen in begrijpelijke taal. En niet onbelangrijk, je staat sterk in je schoenen. 

Relevante werkervaring bij een gemeente is een pre. 

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 36 uur per week;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar bij de gemeente Bloemendaal, met uitzicht op een vast dienstverband; 
  • Een salaris van maximaal € 3.784,- bruto per maand (functieschaal 7 o.b.v. 36 uur per week), afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
  • Smartphone in bruikleen;
  • Ruimte voor ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
  • Betaald ouderschapsverlof (13 weken) naast het wettelijk betaald ouderschapsverlof.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas Hermus, teammanager Toezicht & Handhaving, op (023) 548 5817. 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk dinsdag 9 april. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Overveen

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Bas Hermus van Gemeente Bloemendaal

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures bij gemeente Bloemendaal

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste vacatures van gemeente Bloemendaal via het job alert.